Face Rejuvenation vlastitom plazmom - PRGF Endoret

Primjena regenerativnih tehnologija u dentalnoj medicini

Kada starimo koža lica nam se opušta, postajemo nezadovoljni svojim izgledom i tražimo način  kako bi mogli zaustaviti vrijeme. Napretkom regenerativnih tehnologija našli smo jednostavno, dugotrajno i neinvazivno rješenje kojim potičemo da se proces starenja odgodi. To je jedina tehnika kojom prirodno postižemo dugotrajnu regeneraciju tkiva i ne mijenjamo fizionomiju i izraz lica. PRGF derma tretmanom potičemo obnovu kože iznutra, faktori rasta izdvojeni iz vaše krvi potiču okolno tkivo na regeneraciju čineći ga tako elastičnijim, a koža tako izgleda mlađe i punije. Ljudsko tijelo je savršena tvornica koja sama sebe obnavlja i proizvodi sve komponente za rast i razvoj.

 

Poznati koji koriste PRGF tretman: Zvona Vucković

Naša pacijentica i dugogodišnja prijateljica manekenka Zvona Vucković njeguje svoju prirodnu ljepotu. Za njen posao važno je ostati prirodno lijepa bez upotrebe invazivnih estetskih tretmana. Napravila je derma tretman vlastitom plazmom na koji je išla u tri navrata i već nakon prvog tretmana lice joj je dobilo novi sjaj. Nakon 6 mjeseci, pa čak i godinu dana koža joj je svježa i mlađa, bore pliće, bez promijene fizionomije. Njena koža sada je potaknuta  proizvoditi kolagen i obnavljati se sama.

Više o PRGF tehnologiji:

PRGF Endoret (plasma rich in growth factor-endogenous regenerative technology) je autologni postupak u kojem koristimo vaše proteine iz krvi, 100% je siguran jer se ne koriste umjetno stvoreni kolagen i proteini nego vlastiti, čime eliminiramo alergijske reakcije i nuspojave. U dentalnoj medicini  se koristi u terapiji nakon ekstrakcije zuba, u toku implantološkog zahvata i za regeneraciju u okolini implantata, regeneraciji koštanih defekata, kod operacije podizanja dna sinusa i u terapiji parodontnih defekata. PRGF derma tretmanom potičemo obnovu kože iznutra, faktori rasta izdvojeni iz vaše krvi potiču okolno tkivo na regeneraciju čineći ga tako elastičnijim, a koža tako izgleda mlađe i punije.