O našoj ordinaciji

Privatna ordinacija dentalne medicine Inga Vučković dr.med.dent., osnovana je 1996. godine, na temeljima obiteljske tradicije. Radimo u opuštenom i ugodnom ambijentu na lokaciji u središtu grada, u Ilici 191b.

Od dana otvorenja do danas gradimo kvalitetan odnos s našim pacijentima, nadograđujemo svoja znanja, uvodimo sve bolje tehnologije i metode. U želji za daljnjom suradnjom nastojimo poboljšati kvalitetu usluge i osigurati Vam maksimalnu sigurnost i brigu za oralno zdravlje. Tako u našoj novoj ordinaciji vođenoj stručnim timom, opremili smo se najmodernijom stomatološkom opremom i najnovijim tehnologijama koje ispunjavaju visoke standarde moderne dentalne medicine.

Naš tim

Inga Vučković
Inga Vučković

dr. med. dent.

30-godišnje iskustvo i cjeloživotno usavršavanje u Hrvatskoj i inozemstvu (Indija, Kina, Brazil i Argentina). Voditeljica tima koja prenosi svoje znanje i iskustva svojim kolegama uz stalnu brigu za daljnji razvoj i edukaciju tima. U svojoj je ordinaciji okupila tim stručnjaka koji osiguravaju kvalitetu usluge pacijentima. Nije prva u obitelji u ovoj struci, nastavila je očevim stopama.

Priznanje za izvrsnost 2018.

Maja Vandžić
Maja Vandžić

dr. med. dent.

Mlada snaga našeg tima, puna ideja i vedrine.

Priznanje za izvrsnost 2018.

dr. Maja Vandzic - Certificate of participation

Marko Bajs - stručni partner
Marko Bajs - stručni partner

dr. med. dent. spec. or. kir.

Certifikat: Bego PRGF logo bego Stručan, spreman i odlučan. Specijalist oralne kirurgije i estetike

Edita Mladić
Edita Mladić

Zubna asistentica

Brza, sposobna, efikasna - istinski multitasking na djelu.

Nives Mraz
Nives Mraz

Zubna asistentica

Nježna i tiha vila našeg tima. Uvijek sa smiješkom i mirno savladava svaki izazov.