Popravak zubiju nikada nije bio jednostavniji i bezbolniji.

Potpuna
dentalna njega!

Tehnika pomlađivanja plazmom bogatom faktorima rasta
pokazala se kao sigurno i učinkovito rješenje u odgađanju procesa starenja

Tretman
pomlađivanja plazmom

Svi implantati imaju certifikat EU

Ugradnja implantata

Odaberi Six Month Smiles

Želiš brzu estetsku ortodonciju?

ZUBNI IMPLANTATI

Zubni implantati najbolje su fiksno i trajno rješenje za izgubljene zube. Kao zamjena za korijen zuba pružaju čvrsto uporište i služe kao nosači za zubne krunice.

Ne izazivaju alergijske reakcije jer se izrađuju od pročišćenog titana, biokompatibilnog materijala.

Implantološke zahvate kod nas izvodi specijalist oralne kirurgije, a koristimo kvalitetne njemačke implantate BEGO SEMADOS i NOBEL Biocare s visokim postotkom uspješnosti.

Znate li da je uspješnost implantoloških zahvata viša od 95%?

SIX MONTH SMILES ORTODONCIJA

Savršen osmijeh i ravni zubi u samo 6 mjeseci?

Imate krive zube, ali želite da osmijeh napokon bude pravilan, simetričan i to u kratkom roku?

Bez brige, možete imati lijepo oblikovane zube uz pomoć Six Month Smiles aparatića koji omogućuje brzo, nježno i efikasno pomicanje zubi.

Posjetite nas na besplatnom pregledu i konzultacijama te saznajte jeste li kandidat za ovu jedinstvenu metodu!

Bez boli i upala - TRETMAN PLAZMOM

KIRURGIJA I IMPLANTATI

Dokazano je da se aplikacijom različitih formi PRGF Endoret pripravaka pospješuje regeneracija i cijeljenje rana nakon zahvata u usnoj šupljini. Nakon otpuštanja faktora rasta u nastali defekt pospješuje se stvaranje novih krvnih žila i koštano cijeljenje.

REGENERACIJA KOŽE

PRGF derma tretmanom potičemo obnovu kože iznutra. Faktori rasta izdvojeni iz vaše krvi potiču okolno tkivo na regeneraciju čineći ga tako elastičnijim, a koža tako izgleda mlađe i punije. Ljudsko tijelo je savršena tvornica koja sama sebe obnavlja i proizvodi sve komponente za rast i razvoj.

Priznanje izvrsnosti

Pročitajte više

Naši klijenti o nama

Kad je odlazak zubaru bez grča, nervoze i straha već sa povjerenjem i veseljem! Lagana i stručna ruka doktorice Vučković odnosi sve probleme. Uz to, svo je osoblje drago, pametno, uslužno i zabavno. Hvala!!

Bitno je primjetiti i naglasiti veliku posvećenost poslu, neiscrpnu energiju i pedantnost. Odličan stručnjak i čovjek u svakom smislu te riječi. Gdje drugi traže najprofitabilnija rješenja za svoj džep ona traži najkvalitetnija rješenja za pacijenta!

Just a quick note to say thank you so much for the care you took over my appointment today. My daughter is quite timid, but your doctor was brilliant with her. I am very grateful for your high standard of care.