Popravak zubiju nikada nije bio jednostavniji i bezbolniji.

Potpuna
dentalna njega!

Tehnika pomlađivanja plazmom bogatom faktorima rasta
pokazala se kao sigurno i učinkovito rješenje u odgađanju procesa starenja

Tretman
pomlađivanja plazmom

Svi implantati imaju certifikat EU

Ugradnja implantata

Odaberi Six Month Smiles

Želiš brzu estetsku ortodonciju?

Doniramo 5 kuna

Od svakog tretmana pjeskarenja i izbjelivanja zubi doniramo 5 kuna za djecu u SOS dječjim selima!

Six Month Smiles

Savršen osmijeh i ravni zubi u samo šest mjeseci? Jer jedan si od onih koji imaju krive zube, ali želiš da tvoj osmijeh napokon bude pravilan i blistav i to u kratkom roku? Bez brige, možeš imati lijepo oblikovane zube uz pomoć Six Month Smiles aparatića koji omogućuje brzo, nježno, efikasno i pristupačno pomicanje zubi. Posjeti našu ordinaciju uz prethodnu najavu telefonom i na besplatnom pregledu i konzultacijama saznaj sve što te zanima o ovoj jedinstvenoj metodi. 

Bez boli i upala

Dokazano je da aplikacijom različitih formi PRGF Endoret pripravaka pospješuje regeneraciju i cijeljenje rana nakon zahvata u usnoj šupljini. Nakon otpuštanja faktora rasta u nastali defekt pospješuje se stvaranje novih krvnih žila i koštano cijeljenje.

 

Priznanje izvrsnosti

Pročitajte više

Naši klijenti o nama

Kad je odlazak zubaru bez grča, nervoze i straha već sa povjerenjem i veseljem! Lagana i stručna ruka doktorice Vučković odnosi sve probleme. Uz to, svo je osoblje drago, pametno, uslužno i zabavno. Hvala!!

Bitno je primjetiti i naglasiti veliku posvećenost poslu, neiscrpnu energiju i pedantnost. Odličan stručnjak i čovjek u svakom smislu te riječi. Gdje drugi traže najprofitabilnija rješenja za svoj džep ona traži najkvalitetnija rješenja za pacijenta!

Just a quick note to say thank you so much for the care you took over my appointment today. My daughter is quite timid, but your doctor was brilliant with her. I am very grateful for your high standard of care.